Tarta de primavara

de vanilla in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat
  • 150 gr unt
  • 150 gr branza semi-grasa de vaci
  • 1 ou
  • 300 gr de faina
  • sare
  • Umplutura:
  • 1 ardei rosu
  • 75 gr masline feliate
  • 250 gr brocolli fiert
  • 2 morcovi fierti taiati bucatele
  • 150 gr macrou dezosat afumat(sau orice alt timp de peste afumat)
  • 250 gr branza
  • o ceapa mica
  • 5 oua
  • 150 gr cascaval(optional)
  • 1 praf de sare,
  • piper,
  • praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de primavara:

Aluatul:

Se freaca branza, cu untul, sarea si oul, pana devine moale, se adauga apoi faina framantand aluatul tot timpul. Se impacheteaza in folie de plastic si se lasa la rece 45 de minute.

Umplutura:

Se desface brocoli buchetele, se toaca ceapa, macroul, si ardeiul in bucatele mici. Se spumeaza branza cu ouale si se amesteca cu legumele si pestele. Brocoli se da insa deoparte.

Dupa 45 de minute, se scoate aluatul de la rece si se intinde intr-o tava unsa in prealabil cu unt. Deasupra se pun buchetele de brocolii, iar peste se pune amestecul de oua, branza, peste si legume. Se coace in cuptorul preincalzit, treapta 2, timp de 45 de minute-o ora.

Se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de primavara" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati